Workshop Paardeninzichten

Maak in één middag kennis met de leefwijze en samenwerking van de kudde. Hoe leven zij, hoe zorgen ze voor elkaar, hoe werkt leiderschap binnen hun groepsprocessen en wat is hun manier van communiceren? Hun leef- en werkwijze geeft waardevolle informatie en daar kunnen wij mensen ook een hoop van leren. Huidige vraagstukken in onze werk– en privé omgeving sluiten aan bij de leefwijze en samenwerking van kuddedieren. Dat gaat voornamelijk over individueel– en groepsbelang, leiderschap en vertrouwen. Maak in deze workshop kennis met de leefwijze en samenwerking van de kudde en maak de vertaling naar jouw werk– en privé omgeving.

Inhoud van de workshop
Met de kudde paarden kun je niet verbaal communiceren. Om met elkaar samen te werken, moet je elkaars gedrag en juiste intentie begrijpen. Na bovenstaande uitleg en de eerste ontmoeting met de paarden, gaan jullie zelf aan het werk met een paard. Je ontvangt een terugkoppeling van jouw gedrag en communicatie. Hoe reageren de paarden op jou? Welk paard spreekt je aan en welke misschien minder?

 

Praktische informatie
Wanneer: 25 januari 2019
Tijd: 13.00-16.30 uur
Kosten: €65,-
Locatie: De kudde leeft in het Bieslandse bos. Een natuurgebied tussen Delft – Den Haag – Rotterdam. (Routebeschrijving volgt per email)
Aantal deelnemers: 6-8
Ervaring met paarden is niet nodig