V E R B I N D I N G S D A G E N

Vanaf augustus 2020 starten we met verbindingsdagen. Paarden zijn meesters in het maken van verbinding. Met zichzelf, met hun omgeving en ook met jou. Wanneer jij echt kunt  Z I J N  zul je die verbinding ook ervaren. Tijdens deze dagen nodigen we je uit om in verbinding te komen met jezelf, met de paarden en met hun natuurlijke omgeving. Naast de paarden verbinden we deze middag ook met een andere workshopgever. Hierdoor krijgt iedere middag een eigen thema met een hele waardevolle toevoeging.

Ben je nieuwsgierig wanneer de eerste middag is? En hoe deze middag eruit ziet?

 

2 7 – 0 8 – 2 0 2 0 :  D E   K L A N K   V A N   D E   K U D D E 

We starten de eerste verbindingsdag met paarden, sjamanendrums en klankschalen. Onder begeleiding van Evelien Olyslagers en Barry Voeten. Barry geeft workshops met geluid en energie. De oefeningen die hij aanbiedt maken spiritualiteit op een aardse manier toegankelijk voor een breed publiek. Evelien begeleidt je met de paarden. Er ontstaat een verdiepende verbinding tussen jou en het paard, doordat er geen verbale communicatie mogelijk is.

Wanneer je aankomt starten we de ontmoeting in een cirkel. We doen een oefening om te kunnen landen. Barry neemt je mee in het vinden van je eigen klank, middels een sjamanendrum of klankschaal. Daarna leggen we de instrumenten even opzij, want je mag de paarden ontmoeten. Je maakt contact met hun zonder verbale communicatie, waardoor je elkaar op een diepere laag ontmoet. Daarna gaan we het geheel verbinden. Jij, de klanken én de paarden. Het moment waar alles samenkomt.

We organiseren deze dagen zes keer per jaar. We maken ruim van te voren de data bekend, zodat je deze alvast kunt vrijhouden in je agenda. Om de verbinding te behouden, hebben we 6 tot 8 plaatsen. Vooraf aanmelden is dus nodig.

D U U R :  1 3. 0 0 – 1 6. 3 0   U U R

De ‘Klank van de kudde’ wordt gegeven door:

Evelien Olyslagers

Barry Voeten

Wil jij deelnemen aan deze verbindingsdag? 

V O L G   O P   S O C I A L   M E D I A