V E R B I N D I N G S D A G E N

Paarden zijn meesters in het maken van verbinding. Met zichzelf, met hun omgeving en ook met jou. Wanneer jij echt kunt  Z I J N  zul je die verbinding ook ervaren. Tijdens deze dagen nodigen we je uit om in verbinding te komen met jezelf, met de paarden en met hun natuurlijke omgeving. Naast de paarden verbinden we deze middag ook met een andere workshopgever. Hierdoor krijgt iedere middag een eigen thema met een hele waardevolle toevoeging.

?

3 0 – 1 0 – 2 0 2 0 : 

J O U W   A U T H E N T I E K E   V E R H A A L 

Ontdek waar je voor staat. Aan de hand van trotse verhalen deel je jouw authentieke verhaal. Met jezelf en de groep. Want verhalen vertellen verbindt. Samen met de kudde paarden ga je ontdekken wanneer je echt en oprecht vertelt vanuit jouw kern. We gaan ze niet mooier maken dan ze zijn. Een paard reageert namelijk op incongruentie. Komt jouw non verbale communicatie niet overeen met de woorden die je spreekt? Dan zullen zij geen verbinding met je maken. Een paard vraagt altijd om jezelf te zijn. Met alles wat jij bij je draagt. Juist dat brengt veiligheid in de kudde. Hoe dat precies werkt ervaar je allemaal tijdens deze verbindingsdag.

?

2 7  – 0 8 – 2 0 2 0 : 

‘D E   K L A N K   V A N   D E   K U D D E’

Wanneer je aankomt starten we de ontmoeting in een cirkel. We doen een oefening om te kunnen landen. Barry neemt je mee in het vinden van je eigen klank, middels een sjamanendrum of klankschaal. Daarna leggen we de instrumenten even opzij, want je mag de paarden ontmoeten. Je maakt contact met hun zonder verbale communicatie, waardoor je elkaar op een diepere laag ontmoet. Daarna gaan we het geheel verbinden. Jij, de klanken én de paarden. Het moment waar alles samenkomt.

V O L G   O P   S O C I A L   M E D I A