V E R B I N D I N G S D A G E N

Paarden zijn meesters in het maken van verbinding. Met zichzelf, met hun omgeving en ook met jou. Wanneer jij echt kunt  Z I J N  zul je die verbinding ook ervaren. Tijdens deze dagen nodigen we je uit om in verbinding te komen met jezelf, met de paarden en met hun natuurlijke omgeving. Naast de paarden verbinden we deze middag ook met een andere workshopgever. Hierdoor krijgt iedere middag een eigen thema met een hele waardevolle toevoeging.

 

3 0 – 1 0 – 2 0 2 0 :  J O U W   A U T H E N T I E K E   V E R H A A L 

Ontdek waar je voor staat. Aan de hand van trotse verhalen deel je jouw authentieke verhaal. Met jezelf en de groep. Want verhalen vertellen verbindt. Samen met de kudde paarden ga je ontdekken wanneer je echt en oprecht vertelt vanuit jouw kern. We gaan ze niet mooier maken dan ze zijn. Een paard reageert namelijk op incongruentie. Komt jouw non verbale communicatie niet overeen met de woorden die je spreekt? Dan zullen zij geen verbinding met je maken. Een paard vraagt altijd om jezelf te zijn. Met alles wat jij bij je draagt. Juist dat brengt veiligheid in de kudde. Hoe dat precies werkt vertellen we allemaal tijdens deze verbindingsdag. 

Deze dag is onder begeleiding van Evelien Olyslagers en Sandra de Haan. Sandra is trainer en eigenaar van de Vertelschool, Rotterdam. Waarom doe je wat je doet en hoe kun je dat op jouw manier vertellen? Sandra staat als vertel-trainer te popelen om je hierbij te helpen. Evelien begeleidt je met de paarden. Er ontstaat een verdiepende verbinding tussen jou en het paard, doordat er geen verbale communicatie mogelijk is. Om de verbinding te behouden, hebben we 6 tot 8 plaatsen. Vooraf aanmelden is dus nodig.

D U U R :  1 3. 0 0 – 1 6. 3 0   U U R

‘Jouw authentieke verhaal’ wordt gegeven door:

Evelien Olyslagers

Sandra de Haan

Wil jij deelnemen aan deze verbindingsdag? 

V O L G   O P   S O C I A L   M E D I A