Opzoek naar een uniek team- of bedrijfsuitje? Of zoek je een leuk uitje met vrienden en familie? 
Ik organiseer een dag(deel) met diverse activiteiten, die passend zijn bij jouw wensen. De Bieslandse polder is daar uitermate geschikt voor!
Alle activiteiten zijn op loopafstand van elkaar bereikbaar.
Bekijk hieronder de mogelijkheden, vraag een prijsindicatie aan en schroom niet
uw persoonlijke wensen door te geven.

Paardeninzichten; 
Jullie krijgen een praktijkopdracht met een kudde van vijf paarden. Hoe maak je aan de kudde paarden duidelijk wat de bedoeling is en hoe pakken jullie dat gezamenlijk aan? De paarden reageren op jullie non-verbale communicatie en uit de praktijk is wel gebleken dat dit vaak tot de nodige hilariteit leidt. De samenwerking en communicatie staat in deze activiteit centraal als teambuilding, dat ook nog eens een leerzame ervaring met elkaar is. 

Outdoor training; Actief aan de slag in het Bieslandse bos. Tijdens deze training worden laagdrempelige, groepsdynamische activiteiten ingezet. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een kampvuur of het bouwen van een piramide van bamboestokken. Door samen te doen en samen te ervaren worden de parallellen met de werkelijke situatie gemaakt. 

Kampvuursessie; Wil je meer verdieping tijdens jullie uitje laten ontstaan? Wij hebben een speciale plek gecreëerd waar je met een kleine én grote groep rondom het kampvuur met elkaar kan zijn. Laat bijzondere gesprekken op gang komen rondom het kampvuur. Afhankelijk van jullie wens of vraag zorgen wij ervoor dat er mooie gesprekken ontstaan, waardoor nóg meer verbinding met elkaar ontstaat.

Rondleiding natuurgebied Buytenhout; 
Burgerinitiatief BuytenHoutTafel gaat in de komende maanden samen met betrokkenen en geïnteresseerden een duurzame toekomstvisie ontwikkelen. Tijdens deze rondleiding vertellen we alles over het gebied en de ontwikkelingen.

BuitenLeeft; 
Stadtuinderij BuitenLeeft heeft een zelfoogsttuin. Met je handen in de aarde gaan jullie zelf aan de slag in de tuin. Daarnaast heeft BuitenLeeft een ontmoetingsplek gecreëerd waar volwassenen en kinderen de positieve effecten van de natuur op hun gezondheid kunnen ervaren. Daar zullen zij jullie alles over vertellen. Hun motto; ‘Van buiten wordt je beter’.

Hoeve Biesland;
Hoeve Biesland is een biologisch-dynamische boerderij. Hier kunnen jullie met al je zintuigen de boerderij ervaren en kennismaken met de boerderijwinkel met streekproducten. We vertellen alles over het werken op biodynamische wijze binnen een gesloten kringloop. Heb jullie zin om je handen uit de mouwen te steken? Dan kun je als groep onder begeleiding echt boeren werk doen. 

Brainstormsessie; 
Een hutje op de hei, maar dan anders. Combineer het uitje met een goede brainstormsessie middenin de natuur. Eventueel te combineren met een praktijkopdracht waarin jullie wijze feedback van de paarden ontvangen.

Kampvuurborrel; 
We hebben een speciale plek gecreëerd waar je met een kleine en grote groep rondom het kampvuur kunt nagenieten. Sluit samen af met een borrel rondom het kampvuur en deel ervaringen die jullie met elkaar beleefd hebben. In het kader van teambuilding is het mogelijk om een evaluatie te doen met een vertaling naar de werkvloer. 

Diner café Du midi; 
Wandel na alle activiteiten naar café Du-midi, waar jullie nog heerlijk kunnen nagenieten met een diner.
– Twee- of drie gangen menu (Geef je keus aan bij opmerkingen)
– Het keuze menu bestaat uit vier gerechten per gang
– Keuze uit vis, vlees en vega gerechten

LAAT JE WENSEN ACHTER EN ONTVANG EEN VOLLEDIG OP MAAT GEMAAKT VOORSTEL MET PRIJSINDICATIE… 

Weten wie je voor gingen? Bekijk hier de referenties.

 

Bedrijfsnaam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)
VrouwMan

E-mail adres(verplicht)

Telefoonnummer

Stuur me ook af en toe Tips & inspiratie

Onderwerp

Je bericht