O V E R    P A A R D E N I N Z I C H T E N

Middenin de randstad, omringd door grote steden als Den Haag en Rotterdam, ligt Paardeninzichten geheel verscholen in natuurgebied het ‘Bieslandse bos’. De paarden leven altijd buiten en in kuddeverband, zodat ze voldoende bewegingsvrijheid en sociaal contact hebben. Doordat zij kunnen voldoen aan hun natuurlijke behoeften, blijven ze fysiek en mentaal in balans en zijn ze in staat waardevolle Paardeninzichten te geven. 

 D E   K U D D E

De kudde bestaat op dit moment uit vijf paarden. Doordat ieder paard zijn eigen karakter heeft en dus op zijn eigen manier bijdraagt aan de kudde geeft dat hele waardevolle Paardeninzichten. Daarnaast zal het ene paard iets anders bij je oproepen dan het andere paard. We stellen de paarden hieronder aan je voor, maar we vertellen je natuurlijk nog niet teveel over de verschillende karakters. Daarvoor nodigen we je uit om de paarden te ontmoeten.

Jafar

Een ervaren wijze man (geb. 1999)

Remy

Levensontdekker (geb. 2012)

Barberousse

De carrièremaker (geb. 2009)

Marty

De rust zelve (geb. 2011)

Madras

De verbinder van het stel (geb. 2004)

 D E   M E N S E N

Naast de kudde paarden en deze idyllische plek, hebben we natuurlijk ook een team van mensen. Iedereen geeft vanuit zijn eigen expertise op professionele wijze inzichten tijdens de trainingen en activiteiten.

Evelien Olyslagers

Evelien Olyslagers

Oprichtser, trainer

Evelien is oprichtster van Paardeninzichten en organiseert de trainingen en activiteiten rondom Paardeninzichten. Ze begeleidt als trainer persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Evelien ziet de kleine signalen tussen mens en paard ontstaan. Doordat ze de juiste vragen stelt, kun je de vertaling maken naar jezelf en de omgeving. 

Paula Koedijk

Paula Koedijk

Trainer

Naast dat Paula eigenaar is van Madras, werkt ze als trainer team- en organisatieontwikkeling. Haar kennis en ervaring als interim-manager combineert ze met waardevolle Paardeninzichten. Paula laat je op een mooie manier zien door welke bril jij kijkt, maar ook laat ze zien door welke bril je collega kijkt en hoe je dat in elkaar kunt waarderen.

Martine van de Burg

Martine van de Burg

Pedagoog

Martine is pedagoog en eigenaresse van Marty. Ze combineert werk en hobby door het begeleiden van de kindercursussen met paarden. Door haar kennis en ervaring als pedagoog ziet ze precies wat een kind nodig heeft. Ze kan hierdoor op een speelse wijze het kind ontwikkelen met behulp van de paarden. 

Gé Kleijweg

Gé Kleijweg

Landlord

Je zou denken dat Gé als landlord iedere dag in de hangmat onder de kastanjeboom ligt, maar niets is minder waar. Gé zorgt ervoor dat, zowel dier als mens, puur natuur kunnen genieten van deze plek. Hij brengt je terug naar 1G(é), back to basic, terwijl het je aan niets ontbreekt. 

V O L G   O P   S O C I A L   M E D I A