Organisaties

​Samen met mijn paardencollega’s neem ik jou en je collega’s mee in de leefwijze en samenwerking van de kudde. Middels een teambuilding activiteit met paarden krijg je op leuke wijze inzichten in jullie manier van samenwerken. Ben je opzoek naar een bedrijfsuitje? Kies dan voor het Bieslandse polderuitje, waarin je kunt kiezen uit vele activiteiten in de natuur. Heb je een vraagstuk waar je graag als team mee aan het werk wilt? Ik maak veelal programma’s op maat die passen bij de vraag én de organisatie. Maar je kunt ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling een individuele cursus volgen.

Bekijk hieronder de mogelijkheden. Vraag altijd vrijblijvend een prijsopgave, bel me gerust als je meer informatie wilt of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

AANBOD

INDIVIDUELE TRAINING

Vijf trainingen á twee uur
Samen met mijn paardencollega’s nemen we je mee in de samenleving en samenwerking van de kudde. De paarden geven jou een terugkoppeling van jouw gedrag en communicatie, waarin je bestaande patronen van jezelf zult herkennen. Welke terugkoppeling krijg je van de paarden, als je jouw communicatie verandert? We volgen het proces dat de kudde volgt: Ontmoeten- leren kennen- waarderen- veiligheid- vertrouwen. De cursus duurt vijf keer á twee uur.

HET BIESLANDSE POLDERUITJE

Opzoek naar een team- of bedrijfsuitje?
Middenin de randstad en toch in de natuur! Dat is het Bieslandse polderuitje! In natuurgebied Buytenhout-west – gelegen tussen Delft, Rotterdam en Den Haag – kun je samen met collega’s diverse activiteiten doen. Voor welke activiteit of workshop je kiest, is aan jullie. Alle activiteiten zijn op loopafstand van elkaar bereikbaar. Na afloop kunnen jullie gezamenlijk afsluiten met een borrel of heerlijk diner.
Bekijk hier alle activiteiten →

TEAMBUILDING

Één dagdeel
Je gaat als team een dagdeel aan het werk met de kudde paarden. Na een uitleg over de samenwerking van de kudde, gaan jullie als team met de paarden aan het werk. Hoe maak je aan de kudde duidelijk wat de bedoeling is en hoe pakken jullie dat gezamenlijk aan? Wie gaat zonder plan al aan de slag? Wie kijkt liever vanaf een afstand mee? Wie bedenkt de mogelijkheden? Wie bedenkt de risico’s? De paarden reageren op jullie non-verbale communicatie en uit de praktijk is wel gebleken dat dit vaak tot de nodige hilariteit leidt.

Hebben jullie als team een doel voor deze teambuilding activiteit? Dan kunnen we ons richten op het thema dat past bij jullie doel.

NATUURLIJK VITAAL

Individueel of groepstraining
Natuurlijk Vitaal is een programma voor werknemers die (te) hoge werkdruk ervaren. We laten diverse aspecten van de natuur zien en hoe je deze kunt inzetten als je (te)veel stress ervaart. Er is zowel een individueel aanbod als een ééndaagse groepstraining. Werknemers kunnen rechtstreeks contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast worden werknemers ook doorverwezen door de bedrijfsarts als (te) hoge werkdruk belemmeringen op levert in het dagelijks leven. Het doel van Natuurlijk Vitaal is het voorkomen van Burn-out.

TEAMTRAINING

Een ééndaagse of meerdaagse training
Ik neem jullie mee in de leefwijze en samenwerking van de kudde paarden. De wijze waarop zo’n kudde samenwerkt is allemaal gebaseerd op veiligheid en vertrouwen in elkaar. Wanneer je weet wat je aan elkaar hebt, kun je op de juiste manier handelen als je in actie moet komen. Zodra de ‘organisatie’ een rommeltje is, ontstaat onrust en komt de kudde in gevaar. Wanneer zich een kudde vormt ontstaat dus een proces van elkaar leren kennen, waarin diverse functies (rollen) binnen de kudde worden verdeeld. Wie ben je, wat zijn je kwaliteiten en waar kunnen we jou absoluut niet voor in zetten. Door het werken met de kudde paarden krijg je een terugkoppeling van jullie gedrag en communicatie, waarna we de vertaling naar de werkvloer maken.

OP MAAT

Een (dag)deel naar keuze
Laten we samen kijken op welke wijze ik en mijn paardencollega’s een bijdragen kunnen geven aan jullie vraagstuk. Ik maak heel graag programma’s op maat die passen bij de organisatie. Meerdaagse trainingen inclusief overnachting is ook mogelijk. Thema’s waarvoor je ons kunt inzetten zijn:
– Persoonlijk leiderschap
– Samenwerking
– Gedrag en communicatie
– Vitaliteit

Vraag vrijblijvende een offerte of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken:

 

Bedrijfsnaam (verplicht)

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Geslacht (verplicht)
VrouwMan

E-mail adres(verplicht)

Telefoonnummer

Stuur me ook af en toe Tips & inspiratie

Onderwerp

Je bericht