O P L A A D M O M E N T   B U Y T E N V I T A A L 

 

Wat leuk dat je komt kennismaken met Paardeninzichten. Deze locatie ligt verscholen in het Bieslandse bos. Misschien heb je de kudde tijdens een wandeling of fietstocht door Buytenhout al ontdekt. Het is een paardenparadijs want deze paarden kunnen 24 uur per dag leven vanuit hun natuurlijke behoeften. Ze hebben voldoende sociaal contact en bewegingsvrijheid en wij zorgen er dagelijks voor dat er voldoende water en voedsel voor ze is. Hierdoor is de kudde fysiek en mentaal in balans en dat is meteen het eerste Paardeninzicht. Als jij kunt voldoen aan jouw natuurlijke behoeften dan ben je fysiek en mentaal in balans. De paarden zijn in staat om waardevolle Paardeninzichten te geven. 

Ze hebben ieder hun eigen karakter en wanneer je contact maakt wordt dat goed zichtbaar. Ook leven paarden in het nu. Ze zijn niet bezig met wat er gister was of wat er morgen nodig is. Wanneer jij kennismaakt met onze kudde is er puur contact in het moment. Ze zullen je begroeten doormiddel van geur. Op deze manier maken ze kennis met jou, zonder verbale communicatie. Ze vinden het oké als je geen ervaring hebt met hun taal en het wellicht wat spannend vindt. Ben vooral jezelf. 

Ik ben Evelien Olyslagers en naast het geven van Paardeninzichten ben ik ook het initiatief BuytenVitaal gestart. Van de paarden leerde ik dat iedereen in de kudde zijn bijdrage levert. Met het BuytenVitaal-pakket heb ik alle activiteiten en expertises uit Buytenhout met elkaar verbonden om jou drie maanden lang Buytenhout te laten ontdekken. In het gebied werk ik dus vooral op deze prachtige plek in het Bieslandse bos samen met mijn paardencollega’s. Je bent van harte welkom om je kadobon te verzilveren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een individuele kennismaking of een keer deelnemen aan een groepsworkshop. Je ontvangt dan €15,00 korting.  Neem een kijkje op de site en kijk naar de mogelijkheden. 

O V E R   P A A R D E N I N Z I C H T E N

Middenin de randstad, omringd door grote steden als Den Haag en Rotterdam, ligt Paardeninzichten geheel verscholen in natuurgebied het ‘Bieslandse bos’. De paarden leven altijd buiten en in kuddeverband, zodat ze voldoende bewegingsvrijheid en sociaal contact hebben. Doordat zij kunnen voldoen aan hun natuurlijke behoeften, blijven ze fysiek en mentaal in balans en zijn ze in staat waardevolle Paardeninzichten te geven. Naast de kudde paarden en deze idyllische plek, hebben we natuurlijk ook een team van mensen. Iedereen geeft vanuit zijn eigen expertise en op professionele wijze inzichten tijdens de trainingen en activiteiten » Meer over Paardeninzichten

V O L G   O P   S O C I A L   M E D I A