O P L A A D M O M E N T   B U Y T E N V I T A A L – P A K K E T

Wie het BuytenVitaal-pakket ontvangt mag kiezen uit tien diverse oplaadmomenten. Paardeninzichten biedt onderstaand oplaadmoment aan. Wil je graag deelnemen? Neem dan een kijkje op www.buytenvitaalpakket.nl

Paarden leven in het nu. Ze zijn niet bezig met wat er gister was of wat er morgen nodig is. Wanneer jij kennismaakt met onze kudde is er puur contact in het moment. Ze zullen je begroeten doormiddel van geur. Op deze manier maken ze kennis met jou, zonder verbale communicatie. Ze vinden het oké als je geen ervaring hebt met hun taal en het wellicht wat spannend vindt. Ben vooral jezelf. Evelien Olyslagers begeleidt het oplaadmoment. Zij zorgt ervoor dat jij je veilig voelt tussen de kudde.

Hoe het werkt?
Wanneer je aankomt doen we een korte oefening met de groep om in het moment te komen. Evelien geeft een rondleiding, je maakt kennis met de paarden en ze legt uit hoe jij dit oplaadmoment kunt ervaren. In totaal duurt het anderhalf uur waarvan we één uur alleen middels non-verbale communicatie zullen communiceren. Het is een fijne manier om op te laden en je te laten inspireren door het pure contact van de paarden.

Data en tijden
Een oplaadmoment is één keer per maand op vrijdagmiddag en op woensdagavond. Je kunt de datum en tijd in het aanmeldformulier kiezen.

Mei 2021

Vrijdag 7 mei 2021:

  • 13.00 – 14.30 uur

Woensdag 19 mei 2021:

  • 19.00 – 20.30 uur

Juni 2021

Vrijdag 11 juni 2021:

  • 13.00 – 14.30 uur

Woensdag 23 juni 2021:

  • 19.00 – 20.30 uur

Juli 2021

Vrijdag 9 juli 2021:

  • 13.00 – 14.30 uur

Woensdag 7 juli 2021:

  • 19.00 – 20.30 uur

O V E R   P A A R D E N I N Z I C H T E N

Middenin de randstad, omringd door grote steden als Den Haag en Rotterdam, ligt Paardeninzichten geheel verscholen in natuurgebied het ‘Bieslandse bos’. De paarden leven altijd buiten en in kuddeverband, zodat ze voldoende bewegingsvrijheid en sociaal contact hebben. Doordat zij kunnen voldoen aan hun natuurlijke behoeften, blijven ze fysiek en mentaal in balans en zijn ze in staat waardevolle Paardeninzichten te geven. Naast de kudde paarden en deze idyllische plek, hebben we natuurlijk ook een team van mensen. Iedereen geeft vanuit zijn eigen expertise en op professionele wijze inzichten tijdens de trainingen en activiteiten » Meer over Paardeninzichten

V O L G   O P   S O C I A L   M E D I A