Individueel

Wanneer paarden elkaar ontmoeten ontstaat een kudde. Met een eigen kwaliteit en eigen karakter leren de paarden elkaar kennenIeder paard vind zijn eigen rol binnen de kudde. Alle paarden waarderen elkaar, ook wanneer een paard zijn kwetsbaarheid toont. Ook dát paard zorgt ervoor dat er binnen de kudde veiligheid ontstaat. Wanneer ontmoeten, kennismaken, waarderen en veiligheid samenkomen ontstaat vertrouwen. Vertrouwen om te weten wie jij bent, wie de ander is en wat een ieder toevoegt aan de kudde. Wanneer er vertrouwen is ontstaat er een natuurlijke samenleving.

AANBOD

Individuele kennismaking

Eenmalig 1 uur
Tijdens deze eenmalige kennismaking neem ik je mee in de leefwijze en samenwerking van de kudde. Hoe leven zij, hoe zorgen ze voor elkaar, hoe werkt leiderschap binnen hun groepsprocessen en wat is hun manier van communiceren? Met hen kun je niet verbaal communiceren. Om met elkaar samen te werken, moet je elkaars gedrag en juiste intentie begrijpen. Door het werken met de kudde paarden krijg je een terugkoppeling van jouw gedrag en communicatie. 

Meer info →

Individuele cursus

5x á twee uur
Mijn aanbod is ontstaan vanuit bovenstaand inzicht dat de paarden mij gaven vanuit de samenleving en samenwerking als kudde. Dezelfde stappen kun jij samen met mij en de paarden maken binnen jouw persoonlijke ontwikkeling. Je begint een eerste kennismaking altijd met het ontmoeten van de kudde paarden waarin zij jou de eerste inzichten meegeven. Daarna doorlopen we ook de fases leren kennen, waarderen, veiligheid en vertrouwen.

Meer info →