In tijden van corona zette ik de kindercursus “Ik begrijp de paardentaal” om naar een online cursus zodat ik de kinderen toch meer kon blijven leren over paardentaal. Het was een onverwachts succes en kinderen uit het hele land, en zelfs uit België, deden mee. Inmiddels heeft 50 procent van de ouders en kinderen hun feedback gegeven. We hebben veel positieve reactie gekregen en een aantal verbeterpunten die we mee kunnen nemen, want de online cursus blijft bestaan! We doen de online cursus nog één keer voor het bedrag van €25,00 euro tijdens de zomervakantie. Kinderen kunnen de cursus volgen wanneer het hun uitkomt… Wil je dat jouw zoon of dochter meer leert over paardentaal en de omgang met paarden? Of ken je kinderen die dit super leuk vinden?! 

De online cursus duurt 3 weken en bestaat uit leerzame filmpjes, foto’s en vragen over gedrag, omgang en communicatie met paarden. Je ontvangt de cursus per email en kinderen kunnen de cursus op hun eigen moment volgen. Inhoud van de cursus:

– Natuurlijk paardengedrag
– De leefwijze van de kudde
– Paardentaal begrijpen
– Leiderschap
– Lichaamstaal
– Verschillende paardenkarakters

 

Leeftijd: 7 t/m 12 jaar.
Start: 20 juli 2020
Kosten: € 25,00 (50,00)

Ben je alvast nieuwsgierig? Bekijk hier het eerste filmpje! 

De cursus is toegankelijk, vriendelijk en ontzettend leerzaam geweest voor mijn dochter van 9 jaar. Ik heb er zelf ook iets van geleerd.

Mijn dochter is 6 jaar en we hebben toch mee gedaan aan de online cursus. Ik heb haar geholpen met sommige vragen, maar de filmpjes waren voor haar heel leerzaam. Fijn dat Daisy van negen jaar meedoet in de filmpjes, zodat het voor onze dochter ook goed te begrijpen was.

Mijn dochter verheugd zich iedere keer weer op een volgende mail van Evelien. Ze heeft de online cursus echt heel leuk in elkaar gezet. Mijn dochter heeft zich nu ingeschreven voor de praktijkcursus.

Deelneemster (12 jaar): “Ik ben anders naar mijn eigen pony gaan kijken. Ik begrijp nu veel beter wat hij mij wil vertellen”

Fijn dat ze de cursus altijd op haar eigen moment kon doen en dat ze de filmpjes altijd terug kon kijken. Ze is 10 jaar en ze kon de cursus geheel zelfstandig doen.