Er is de afgelopen periode zoveel regen gevallen en de paarden vonden die verkoeling heerlijk. Gelukkig waren de weergoden met ons tijdens de eerste verbindingsdag ☀️ Paarden zijn meesters in het maken van verbinding. Met zichzelf, met hun omgeving en ook met jou. Wanneer jij echt kunt  Z I J N  zul je die verbinding ook ervaren. Tijdens deze dagen nodigen we je uit om in verbinding te komen met jezelf, met de paarden en met hun natuurlijke omgeving. Naast de paarden verbinden we deze middagen ook met een andere workshopgever. Hierdoor krijgt iedere middag een eigen thema met een hele waardevolle toevoeging.

Donderdag 27 augustus kon je deelnemen aan ‘De klank van de kudde’. Samen met Barry Voeten organiseerde ik een workshop met paarden, sjamanendrums en klankschalen. Omdat Remy nog niet heel lang onderdeel is van de kudde, had hij een eerste ontmoeting met de instrumenten. En ondanks dat de andere paarden dit al vaker hebben ervaren, was het weer prachtig om hun reactie te zien. De beelden spreken voor zich! Dank aan Barry Voeten, de deelnemers en de kudde! Het was een hele mooie middag 🙏🏼

Op 30 oktober kun je deelnemen aan een nieuwe verbindingsdag ‘Jouw authentieke verhaal’. Meer over deze verbindingsdag lees je hier. Blijf via Facebook op de hoogte of schrijf je hieronder in voor de maandelijkse Paardeninzichten mail.