Kom op 23 november naar ‘Beleef Natuurlijk Buytenhout’ tijdens de landelijke Impactdays. Samen met een aantal andere sociaal ondernemers organiseren we een route door natuurgebied Buytenhout-west. Dit natuurgebied is een stuk groen waar we met zijn allen dankbaar voor mogen zijn. Middenin de randstad zijn diverse natuurgebieden verbonden met elkaar. In diverse workshops kun je in contact komen met verschillende aspecten van de natuur. En omdat het The impact days zijn, kun je kosteloos deelnemen!

WORKSHOPS:

– Inzichten van de kudde paarden in het Bieslandse bos
Wil jij ook wel eens meemaken wat een Spiegelend Paard is? Ervaar het zelf en ontvang waardevolle inzichten tijdens deze inspirerende kennismaking! Samen met de paarden legt Evelien Olyslagers je uit hoe de interactie met de paarden zich vertaalt naar jezelf.

– Ervaar de stilte op Stiltegoed
“Laat de natuur je helpen om het moeten even los te laten en het zijn met jezelf te ervaren.” Vandaag gaat Josje Duyndam, initiatiefneemster, samen met jou in een korte workshop beleven wat stilte kan betekenen. Probeer het ook eens.

– Beeldhouwen in de DelftseHout
Beeldhouwen is een manier om dichter bij jezelf te komen. Deze middag gaan we aan de slag met een stukje speksteen en het begin maken van een Talisman. Een talisman is een object die energie aantrekt die je wenst, en positieve krachten stimuleert. José Linders helpt je bij dit bijzondere proces.

Oogst je eigen groente bij BuitenLeeft
Margriet Knopse weet alles over eerlijk verbouwd voedsel. Zij ziet de natuur als het goedkoopste en oudste medicijn in de wereld, helend. Weet jij eigenlijk hoe een spruitje groeit? Vandaag mag je zelf oogsten. Kom en ervaar het zelf!

Praktische informatie:
Datum: 23 november 2019
Tijden workshops: 12.30 – 13.30 – 14.30 – 15.30 uur
Waar: Natuurgebied Buytenhout-west (gelegen tussen Delft – Den Haag – Rotterdam).

De locaties zijn het best bereikbaar te voet of op de fiets. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren aan de rand van het natuurgebied. Wanneer je je inschrijft, ontvang je een routekaart. Daar kun je zien hoe je bij jouw workshop kunt komen.

Blijf op de hoogte via de Facebookpagina Beleef Natuurlijk Buytenhout