Agenda

23 november 2019 | 12.30 – 16.30 uur

Op 23 november 2019 laten enkele sociaal ondernemers van Buytenhout je beleven wat de natuur allemaal voor jou kan doen. In diverse workshops kun je in contact komen met verschillende aspecten van de natuur, waaronder Paardeninzichten.
Lees meer →

4 en 18 december | 14.00 – 17.00 uur

We nemen kinderen mee in de leefwijze van de kudde paarden. Hoe communiceren paarden met elkaar? Hoe werkt de communicatie tussen kind en paard? Wat gebeurt er wanneer je lichaamstaal terughoudend, groot, rustig of juist heel druk is?
Lees meer →

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum gepland

In deze workshop laten we diverse aspecten van de natuur zien en hoe je deze kunt inzetten als je (te)veel stress ervaart. Natuurlijk Vitaal is een onderdeel van het landelijke project ‘Natuur op recept’. Naast het werken met de kudde paarden, kun je in deze workshop nog andere methodieken ervaren.
Lees meer →

25 januari 2020 | 13.00 – 16.30 uur

Maak in één middag kennis met de leefwijze en samenwerking van de kudde. De paarden geven jou in deze workshop een eerste terugkoppeling van jouw gedrag en communicatie waarin je bestaande patronen van jezelf zult herkennen. Welke terugkoppeling krijg je van de paarden, als je jouw communicatie verandert?

Lees meer →

Blijf op de hoogte via social media